22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

STONES – AGATE
Baobab Collection
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 5000 ml
Baobab Collection

STONES – AGATE

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 5000 ml
elfogyott - Készleten 2022. szept. 30.
Ár ÁFA-val:
268 800 Ft

A Mini Totem Agate diffúzor kézzel fújt üvegből készült. A brazil Minas Gerais kövek varázsukat megtartva véletlenszerűen helyezkednek el, amely minden diffúzornak egyedi aspektust kölcsönöz. A kerámia fedél szürkésbarna színű, így tökéletesen illeszkedik az üveg kialakításához.

Illat: bergamott - acai - borostyán

A Baobab Collection az Aroma Mini Totem diffúzorok kollekcióját hozta létre, amely hasonlít a Stones illatos gyertyák és a nagyobb pálcás Totem diffúzorok ikonikus kollekciójához. A Totem kollekcióban minden diffúzort kerámia kupak zár le, amely portugál kézművesek munkája, egyedi és dekoratív. A Totem kollekció egy közönséges pálcás diffúzort egy egyedi és fenséges kiegészítővé varázsol.

Kód TOTEMLSAG
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése AGATE
Illattípus Gyümölcsös
Térfogat (ml) 5000 ml
Tartósság több mint 12 hónapig
Szín barna
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Stones
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí baobab-collection

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR BAOBAB COLLECTION – AGATE, 5000 ml

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.