DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB PEARLS LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FEKETE 500 ML

33 525 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Black Pearls pálcás illatosító a Pearls termékcsaládból. A lenyűgöző és titokzatos Tahiti gyöngyök ihlették, ezüstös - szürke és antracit színekben pompázik.Illat: fekete rózsa - gyömbérA gyöngyök az ízlés és a finom elegancia szimbólumai - ez az illat a fekete rózsa titokzatos tónusait ötvözi a gyömbér frissességével. A tökéletesség jelképe!


Részletesebben a termékről
BAOBAB PEARLS LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FEKETE 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEPB
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Szín fekete
Illatok fekete rózsa - gyömbér
Tartósság 4-6 hónap
Származási ország Belgium
Kollekció Pearls
Fedettség 30 - 40 m²