DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Fa, fűszeres

BAOBAB PEARLS LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - FEKETE 500 ML

33 525 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Black Pearls pálcikás diffúzor a Pearls termékcsaládból. A lenyűgöző és titokzatos Tahiti gyöngyök ihlették, ezüstös - szürke és antracit színekben pompázik.Illat: fekete rózsa - gyömbérA gyöngyök az ízlés és a finom elegancia szimbólumai - ez az illat a fekete rózsa titokzatos tónusait ötvözi a gyömbér frissességével. A tökéletesség jelképe!


Hogyan használni
BAOBAB PEARLS LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - FEKETE 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően a diffúzor akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le a diffúzor kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat a diffúzorba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor a diffúzorban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEPB
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Szín fekete
Illatok fekete rózsa - gyömbér
Tartósság 4-6 hónap
Származási ország Belgium
Kollekció Pearls
Fedettség 30 - 40 m²