22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

LES EXCLUSIVES – PLATINUM
Baobab Collection
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
Baobab Collection

LES EXCLUSIVES – PLATINUM

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
44 100 Ft

A Platinum a kifinomultság megtestesítője, amelyet az egyik legértékesebb fém ihletett. Az elegáns platina csomagolás a fény hatására enyhén áttetszővé válik.

  • Illat: ámbra és grepfruit. Lenyűgöző fás illat a grepfruit friss tónusaival, amely a termékcsalád férfi elemét képviseli és tökéletes összhangban van a termékcsalád női, Aurum elemével.
Kód DIF500PLA
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése PLATINUM
Illattípus fa, fűszeres
Térfogat (ml) 500 ml
Tartósság 4-6 hónap
Szín ezüst
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Les Exclusives
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí baobab-collection
Magasság (m) 43 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR BAOBAB COLLECTION – PLATINUM, 500 ml

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.