DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - KHEOPS, 500 ML

33 520 Ft
Elérhetőség: elfogyott

Kheops pálcás illatosító az Electrum termékcsaládból. Egyedülálló mint a Kheops piramis - a legnagyobb a három gízai piramis közül, a legrégebbi és az egydüli fennmaradt csoda az ókori világ hét csodája közül.Illat: Citrusok - bőr - tömjénA Kheops egy elbűvölő illat, amelyben a citrusok jegyei keverednek a bőr és a tömjén aromájával. Ez az illatkompozíció a meditációra utal és szorosan kapcsolódik a piramisokhoz - az ókori Egyiptom fenséges építészeti csodájához.


Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - KHEOPS, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEKPS
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illat karakter Fa, fűszeres
Illatok Citrus - bőr - tömjén
Tartósság 4-6 hónap
Kollekció Electrum
Fedettség 30 - 40 m²