DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Fa, fűszeres

BAOBAB LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - KHEOPS, 500 ML

33 520 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Kheops diffúzor az Electrum termékcsaládból. Egyedülálló mint a Kheops piramis - a legnagyobb a három gízai piramis közül, a legrégebbi és az egydüli fennmaradt csoda az ókori világ hét csodája közül.Illat: Citrusok - bőr - tömjénA Kheops egy elbűvölő illat, amelyben a citrusok jegyei keverednek a bőr és a tömjén aromájával. Ez az illatkompozíció a meditációra utal és szorosan kapcsolódik a piramisokhoz - az ókori Egyiptom fenséges építészeti csodájához.


Hogyan használni
BAOBAB LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - KHEOPS, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően a diffúzor akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le a diffúzor kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat a diffúzorba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor a diffúzorban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEKPS
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illat karakter Fa, fűszeres
Illatok Citrus - bőr - tömjén
Tartósság 4-6 hónap
Kollekció Electrum
Fedettség 30 - 40 m²