DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

YANKEE CANDLE KIS ÜVEGGYERTYA - GARDEN BY THE SEA ILLAT

3 970 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egy lágy virágos illatról van szó, amelyben a partvidéki virágok és a tengerparti pázsitszegfű jegyei érzékien keverednek. Az illat felejthetetlen és jellegzetes virágosan fűszeres tónusai Önt is elvarázsolják majd. Fej: ibolya levelek, bazsarózsa szirmok, szív: gyöngyvirág, tengerparti pázsitszegfű, csipkevirág és vízililiom, alap: fehér ámbra és érzéki pézsma.

Részletesebben a termékről
YANKEE CANDLE KIS ÜVEGGYERTYA - GARDEN BY THE SEA ILLAT

Tesztelő csomagolás, amely alkalmas kisebb helyiségek illatosítására. A Yankee Candle gyertyák klasszikus formavilága a hangulatos és nyugodt stílust tükrözi. A legkiválóbb összetevőkből készült, beleértve a tiszta és természetes illatkivonatokat. Egyenletesen és teljesen illatosított paraffint tartalmaz magas minőségben. Minden kanóc kézzel van kiegyenesítve. Teljesen kiég. A kanócot mindig rövidítse 3 mm-es magasságra! A gyertyák nagy százalékban tartalmazzák az illatanyagot, a gyertya súlya 104 g, égési ideje kb. 25-40 óra.

Termék jellemzése

Kód 29270
Illat karakter Virág
Típus Gyertyák
Gyártó YANKEE CANDLE
Szín rózsaszín
Illatok Garden by the Sea
Származási ország USA