Woodwick

WOODWICK ILLATGYERTYA - WARM WOODS illat, 453 G

11 685,00 Ft
elfogyott
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Melengető fák (Warm Woods) illatkompozíció, amely 3 illatból áll:
Fireside - az egyik leghíresebb illatunk, amely az ámbra, a vetiver és a pézsma jegyeinek egyedi keveréke, amely a kellemes hangulatot hoz létre otthonában.
Redwood - kifinomult illat, amely a piros fa intenzív tónusait és a szantálfa, valamint az ámbra finom jegyeit egyesíti.
Sandalwood Clove - az illatos szantálfa és az édes szegfűszeg keveréke.

TIPP: Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyerytát 3-4 óráig hagyja égni.

Termék jellemzése

Kód 32059
Típus Illatgyertya
Származási ország USA
Illattípus Fa, fűszeres
Súly (g) 453 g
Gyártó WoodWick
Szín SZÜRKE
Illatok Warm Woods
Tartósság 40 óra
Termékcsalád Trilogy
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
WOODWICK ILLATGYERTYA - WARM WOODS illat, 453 G

A Woddwick ilatgyertyák legkedveltebb kiszerelése, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával, melynek köszönhetően olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne. Ahogy a mondás is szól: "Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". A gyertya maximális égési ideje kb. 30-40 óra. A magas minőségű paraffin, a szójaviasz és az intenzív illatesszencia keveréke biztosítja a gyertya tiszta égését kellemetlen maradékok nélkül. A prémium illatesszenciákat gondosan válogatta ki a gyártó, hogy otthonát kiváló minőségű és tartós illatokkal árasztják el. A gyertya nyitott formája növeli az illatesszenciák párolgásának intenzitását. A Woodwick márka szabadalmaztatta a HEARTHWICK® FLAME technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben.