DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Édes

Töltelék katalitikus lámpába 500ml Millefiori, ÉDES LIME

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Millefiori Milano luxusmárkánk Zona kollekciójának képviselője az édesen citrusos illatú katalitikus lámpába való Édes Lime (Sweet Lime) utántöltő. Élesebb lime csiszolt édes eperrel gyengéd frissítőt különösen értékelni fogják hölgyek a nappaliban.

Hogyan használni
Töltelék katalitikus lámpába 500ml Millefiori, ÉDES LIME

Beltéri parfüm katalitikus lámpa töltelék formában világhírű olasz gyártótól Millefiori Milano. Ez a márka úgy döntött, hogy létre hozz ugyanaz kedvenc illatot aroma diffúzorba, valamint katalitikus lámpákba. Ez lehetővé teszi az illatosítás tökéletes a koncepcióját. A kedvenc illatát lehet használni diffúzorba, katalitikus lámpák, illóolajban vagy aroma tasakban. Ezeket a töltelékeket 500 ml térfogattal lehet használni bármilyen katalitikus lámpába. Ezek nagy része illat és így garantálják a tökéletes funkcionalitás.Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.

Termék jellemzése

Kód 2FRASL
Termék típus töltelék
Típus Utántöltők
Illatok Édes lime
Időszak Tavasz-Nyár
Térfogat 500 ml
Illat karakter Édes
Illat típus SEMLEGES
Gyártó Millefiori Milano