Teatro Fragranze

TEATRO FRAGRANZE PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - BLACK DIVINE, 100 ML

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A szőlő édes és lágy illata, amely a szeder és a szamóca csábító jegyeit ötvözi, az illat a cédrusfa és a bőr tónusaival van megkoronázva.
Az illat tökéletesen illik az étkezőbe, a dolgozószobába, a nappaliba vagy a télikert hangulatához.

Az illat összetétele:
Fej: szőlő, vad szamóca, szeder, málna
Szív: bőr, fekete bors
Alap: cédrusfa, bambusz, vetiver, fehér pézsma

Termék jellemzése

Kód TETND100
Származási ország Olaszország
Térfogat (ml) 100 ml
Illattípus Édes
Típus Pálcás illatosító
Gyártó Teatro Fragranze
Illatok Black Divine
Tartósság 2-4 hónap
Szín fekete

Részletesebben a termékről
TEATRO FRAGRANZE PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - BLACK DIVINE, 100 ML

A csomagolás tartalmazza az utántöltő illatot és a pálcikákat is. Az utántöltő illatot óvatosan öntse a illatosítóba és a nyílásába helyezze el a pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele elpárolgott.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.