22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

AERO – SM
Seasons
NEBULIZER 15 ml
Vezeték nélküli
Seasons

AERO – SM

NEBULIZER 15 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
46 050 Ft
A Seasons porlasztókészülék kiváló aromaterápiához, amely a folyékony anyagokat (olajokat) finom köddé alakítja. Kizárólag tiszta illóolajokkal (esszenciális olajokkal) használható, így valóban természetes és az egészségre nem káros illatosításról beszélünk. A porlasztási folyamat közvetlenül, víz használata nélkül történik a leghatékonyabb és legtisztább módon. Nagy előnye, hogy a készüléket nem kell rendszeresen tisztítani, mivel víz használata nélkül nem rakódik le a vízkő a gépben.

Kicsik, de hatékonyak, ezek a porlasztók. Kizárólag illóolajokkal (megvásárolható ITT) és víz használata nélkül használják. A porlasztási folyamatot melegítés nélkül végzik, így minden egyes illóolajból a lehető legtöbb jótékony anyagot nyerik ki. A porlasztóval mindig teljesen természetes és ártalmatlan illat nyerhető ki. 

FIGYELMEZTETÉS: A nebulizerek/aromás porlasztók zajosabbak lehetnek, mint egy szokásos ultrahangos diffúzor, mert csak tiszta illóolajokkal működnek, víz és további adalékanyagok felhasználása nélkül. Ez nem termékhiba vagy meghibásodás!

Kód SSAW-002AWH
Terméktípus NEBULIZER
Illat/Termék megnevezése SM
Térfogat (ml) 15 ml
Szín fehér
Gyártó Seasons
Termékcsalád AERO
Származási ország Hongkong
Anyag Műanyag, Gyanta
Funktionen Több üzemmód
Magasság (m) 15 cm cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
NEBULIZER SEASONS – SM, 15 ml

NEBULISER AERO SM egy hordozható porlasztó, amely víz nélkül működik, így csak hígítatlan illóolajjal illatosít. Gyártása szabadalmaztatott, működése csendesebb és hatékonyabb, mint a többi konkurens porlasztóé. A termék többféle üzemmódra és különféle LED-es háttérvilágításra állítható, beleértve a villódzó gyertyafényre emlékeztető lámpát. Két illatintenzitás közül is választhat. A diffúzor előnye a vezeték nélküli működés lehetősége.

Útmutatók/leírás

Használati útmutató