22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

AERO – SM
Seasons
NEBULIZER 15 ml
Vezeték nélküli
Seasons

AERO – SM

NEBULIZER 15 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
46 050 Ft

A Seasons porlasztókészülék kiváló aromaterápiához, amely a folyékony anyagokat (olajokat) finom köddé alakítja. Kizárólag tiszta esszenciális olajokkal használható, így valóban természetes és az egészségre nem káros illatosításról beszélünk. A porlasztási folyamat közvetlenül, víz használata nélkül történik a leghatékonyabb és legtisztább módon. Nagy előnye, hogy a készüléket nem kell rendszeresen tisztítani, mivel víz használata nélkül nem rakódik le a vízkő a gépben.

Kicsik, de hatékonyak, ezek a porlasztók. Kizárólag illóolajokkal (megvásárolható ITT) és víz használata nélkül használják. A porlasztási folyamatot melegítés nélkül végzik, így minden egyes illóolajból a lehető legtöbb jótékony anyagot nyerik ki. A porlasztóval mindig teljesen természetes és ártalmatlan illat nyerhető ki. 

FIGYELMEZTETÉS: A nebulizerek/aromás porlasztók zajosabbak lehetnek, mint egy szokásos ultrahangos diffúzor, mert csak tiszta illóolajokkal működnek, víz és további adalékanyagok felhasználása nélkül. Ez nem termékhiba vagy meghibásodás!

Kód SSAW-002AMG
Terméktípus NEBULIZER
Illat/Termék megnevezése SM
Térfogat (ml) 15 ml
Gyártó Seasons
Termékcsalád AERO
Származási ország Hongkong
Anyag Műanyag, Gyanta
Funktionen Több üzemmód
Távirányítás Nem
A készülék méretei 90x155 mm
Magasság (m) 15 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
NEBULIZER SEASONS – SM, 15 ml

NEBULISER AERO SM egy hordozható porlasztó, amely víz nélkül működik, így csak hígítatlan illóolajjal illatosít. Gyártása szabadalmaztatott, működése csendesebb és hatékonyabb, mint a többi konkurens porlasztóé. A termék többféle üzemmódra és különféle LED-es háttérvilágításra állítható, beleértve a villódzó gyertyafényre emlékeztető lámpát. Két illatintenzitás közül is választhat. A diffúzor előnye a vezeték nélküli működés lehetősége.