22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

PARTNEREK SZÁMÁRA

Kedves látogatók,

nagyon örülünk, hogy érdeklődik termékeink iránt. Olyan termékeket kínálunk, amelyeket magas minőség, funkcionalitás és design jellemez, ugyanakkor igyekszünk a választékot a legújabb trendekkel kiegészíteni. Egy másik előnyük a száz százalékos egészségügyi biztonság. Mi vagyunk a legelső cég, amely a cseh vásárlóknak otthoni kozmetikumokat - aromadiffúzorokat, katalitikus lámpákat, illatosított táskákat stb. ajánl.

Egyik fő célunk, hogy valóban professzionális szolgáltatást nyújtsunk a professzionális illatszerek területén, valamint hogy fokozatosan bővítsük a márkák kínálatát az otthoni és autós kozmetikumok terén. Ebből a célból kedvező feltételeket készítettünk az Ön számára, amelyek lehetővé teszik, hogy az értékesítésből a maximális nyereséget érje el.

Olyan megoldást kínálunk, amely különösen alkalmas kiskereskedelmi láncok, kisboltok és más téglaüzletek számára. A háztartási kozmetikumok ideális kiegészítői lehetnek a bútorokat, konyhákat, fürdőszobákat és különféle lakberendezési kiegészítőket árusító üzleteknek - de azoknak is, akik a klasszikus parfümöket kedvelik.

E-MAILES REGISZTRÁCIÓ: : breicetl@ariapura.cz

MIT KÍNÁLUNK PARTNEREINKNEK?

Részletes kézikönyveket és útmutatókat biztosítunk az otthoni kozmetikumok bemutatásához és értékesítéséhez. Partnereink számára INGYENES:

 • Teszterek
 • Útmutatók
 • Támogató dokumentumok és termékleírások
_('Co nabízíme partnerům')

HOGYAN VÁLJ PARTNERRÉ?

_('Co nabízíme partnerům')

Az együttműködésünk megkezdéséhez csak a következő feltételeknek kell megfelelnie:

 • Regisztráljon e-mail címen breicetl@ariapura.cz. Ezután küldünk Önnek egy árlistát, egy szerződéstervezetet és további információkat.
 • Bizonyítsa a jogszerű üzleti tevékenységet (OR, ŽL kivonata...). Nekünk minden elég elektronikus formában.
 • Írja alá a szerződést és rendelje meg az árut

MILYENEK A BESZERZÉSI ÁRAK?

Az értékesítésben és kereskedelemben szerzett tapasztalatainknak köszönhetően tudjuk, hogy gyakran az árrés összege határozza meg, hogy bővítsük-e a választékot. Ezért igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani az árainkat. Szívesen küldünk Önnek egy árlistát más anyagokkal együtt. A regisztrációt követő napon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megtudjunk mindent, amire szüksége van a végleges döntés meghozatalához.

A NAGYKERESKEDELEM FELTÉTELEIÉS

 • A kereskedelmi nyilvántartás vagy a kereskedelmi engedély kivonatának másolatának átadása.
 • A minimális rendelési összeget egyedileg határozzuk meg.
 • Szállítási idő az aktuális árukészlet függvényében.
 • Az árukat előre kell kifizetni egy pro forma számla alapján. Az áruk utánvétellel is elküldhetők. Hosszabb távú együttműködés esetén kéthetente esedékes számlával történő fizetésről lehet megállapodni.
  Az aktuális árlistát rendszeresen vagy kérésre e-mailben küldjük el Önnek.
 • A megrendeléseket címen vagy breicetl@ariapura.cz a telefonszámon fogadjuk+420 603 890 034.