Galeo

THYONE PORLASZTÓKÉSZÜLÉK - EZÜST, GALEO

24 430,00 Ft
raktáron
A Galeo porlasztókészülék kiváló aromaterápiához, amely a folyékony anyagokat (olajokat) finom köddé alakítja. Kizárólag tiszta illóolajokkal (esszenciális olajokkal) használható, így valóban természetes és az egészségre nem káros illatosításról beszélünk. A porlasztási folyamat közvetlenül, víz használata nélkül történik a leghatékonyabb és legtisztább módon. Nagy előnye, hogy a készüléket nem kell rendszeresen tisztítani, mivel víz használata nélkül nem rakódik le a vízkő a gépben.

Termék jellemzése

Kód 60025
Típus Porlasztókészülék
Származási ország Franciaország
Gyártó GALEO
Szín ezüst
Terméktípus Aromaterápia -aromalámpák, olajok, porlasztókészülékek, viaszok

Részletesebben a termékről
THYONE PORLASZTÓKÉSZÜLÉK - EZÜST, GALEO

A készüléken beállíthatja az illatosítás időtartamát, valamint két illatosítás közti szünet hosszát, amellyel befolyásolhatja az illatosítás intenzítását. A gép beállítása nagyon egyszerű, a részletes használati utasítás pedig a kiszerelés része. A porlasztókészülék egy 10 ml-es üvegecskét tartalmaz, amelybe beleönheti kedvenc illóolaját, ezért nem kell aggódnia, hogy az illóolaj csomagolása nem férne be a készülékbe.

Fontos figyelmeztetések:

1. Tartsa távol a készüléket a tűztől!

2. Az ilóolaj utántöltésénél kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze, hogy a készülék nincs-e csatlakoztatva az elektromos hálózathoz!

3. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól!

4. Tartsa tisztán a készüléket!