Mr&Mrs Fragrance

Niki Black Crystal króm szegéllyel - After midnight (Éjfél után)

18 070,00 Ft
raktáron
A Niki Crystal az első autóillatosító, amely valódi Swarovski kristályokkal van díszítve, összesen 160 kristályt tartalmaz. Az olasz Joy Fragrances márka egy exkluzív terméket akart megalkotni, ezért kezdett gyümölcsöző együttműködésbe a neves Swarovski márkával és összekapcsolták az olasz cég szabadalmaztatott technológiáját a világhírű kristályok eleganciájával.
After Midnight illat - fej: bergamott, parlagfű, citrom, szív: pacsuli, ylang-ylang, cédrusfa, alap: vanília, szantálfa, pézsma

Termék jellemzése

Kód JNIKISWA01
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Autóillatosítók
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Szín fekete
Illatok After midnight (Éjfél után)
Tartósság 1-2 hónap
Származási ország Olaszország
Termékcsalád Niki Crystal
Terméktípus Autóillatosítók

Részletesebben a termékről
Niki Black Crystal króm szegéllyel - After midnight (Éjfél után)

A NIKI autóillatosító dizájner luxus autóillat, amely utódja az annyira kedvelt Cesare-nak. A csomagolás, beleértve a kezdő töltetet, amelyet bármikor ki lehet cserélni 15 alternatívából kiválasztva. Illatosítsa autóját! Univerzális funkcionális csíptető segítségével rögzítheti bármely autó szellőző nyílására (légkondicionáló kivezetőjére), függőlegesen és vízszintesen is. Az autóillatosító a levegő forgatásával áramoltat állandó és tartós illatot. Használja az aroma olajjal dúsított EVA tölteletet választása szerint, amit azután könnyen felválthat egy újjal.