22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

NIKI – PINE & EUCALYPTUS
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Utolsó darabok
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – PINE & EUCALYPTUS

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
5 190 Ft
A NIKI Fashion autóillatosító egy luxus designer illat, mely a népszerű NIKI illatosító utódja. A csomag már tartalmazza az első illattölteléket, amely kiillatozás után bármikor lecserélhető egy ugyanolyan vagy más illatú töltelékre. Töltse meg autóját Pine & Eucalyptus (Fenyő és Eukaliptusz)!
  • Fejillat: menta, zöld citrom, eukaliptusz
  • Szív: zsálya, fehér kakukkfű, rozmaring
  • Alap: szibériai fenyő, fa jegyek

Hunyja le a szemét, és az erdőben találja magát. Pontosan ilyen a Pine & Eucalyptus (fenyő és eukaliptusz) illata. Friss illat, amely elviszi Önt oda, ahol a legtisztább a levegő. 

Kód JNIKIFASBX005
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése PINE & EUCALYPTUS
Illattípus friss, citrus
Tartósság 1-3 hónap
Szín zöld
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – PINE & EUCALYPTUS

NIKI - egy fényűző és stílusos autóillatosító, amely a népszerű Cesare autóillatosító figura nagyobb testvére. Az eredeti illat kifogyása után cserélhető utántöltő a 15 felejthetelen illat közül választható ki. A csomagolás egy darab utántöltő illatot is tartalmaz. A speciális műanyag rögzítőelem (csíptető) segítségével rögzítse az autó szellőzőnyílásához, a rögzítés után az illat fokozatosan fog áramlani a jármű belsejébe. Minél intenzívebbre van beállítva a jármű szellőzése, annál intenzívebb lesz az illat. Az univerzális rögzítőelem miden autó számára alkalmas. Az eredeti illat kifogyása után cserélhető utántöltő vásárolható.