22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

NIKI – VANILLA & PATCHOULI
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Utolsó darabok
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – VANILLA & PATCHOULI

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
6 290 Ft
A kedvenc NIKI autóillatosító most barna tigris mintás ruhába öltöztették. Nem csak az érdekes mintázat teszi ezt az autóillatosítót ideális társul minden gépjármű-tulajdonos számára. Biztosan beleszeret az illatba, amely ötvözi a málna édességét, a rózsa és a jázmin púderességét a vanília érzékiségével. A csomagolás a NIKI autóillatosítót és a kezdő tölteléket tartalmazza, amelyet bármikor lecserélhet egy újra.
  • Fejillat: málna, méz
  • Szív: jázmin, rózsa, vanília virág
  • Alap: vanília, pacsuli és ámbra
Kód JNIKIBX021V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése VANILLA & PATCHOULI
Illattípus édes
Tartósság 1-3 hónap
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – VANILLA & PATCHOULI

A NIKI autóillatosító csomag tartalmaz egy dekoratív borítót és egy utántöltőt az Ön által választott illattal. Helyezze az utántöltőt a dekoratív borítóba, csíptesse be a klipszet, és helyezze be az autóillatosítót a légkondicionáló/fűtő szellőzőnyílásba. Az illat a fűtőberendezés/klímaberendezés légáramlásával szétoszlik az egész járműben. 

Tippünk: Ha az utántöltő már nem illatozik, vásárolja meg magát az utántöltőt ITT, és kímélje meg a természetet és a pénzét. A régi illatosított utántöltőt egyszerűen kicserélheti egy újjal, megtartva a NIKI dekoratív csomagolását, és csak az illatot cserélve.