22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

NIKI – ROSE OUD
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – ROSE OUD

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
5 990 Ft

A népszerű autóillatosító trendi új dizájnnal rendelkezik, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új Niki kollekció megjelenése megfelel a Mr&Mrs Fragrance új kommunikációs stílusának, amely mindenekelőtt modern és elegáns. Minden más az illattal kapcsolatban változatlan marad. A Niki dizájnos autóillatosító egy stílusos autóillatosító, amely kellemes illatot és egyedi megjelenést kölcsönöz autója belsejének. A csomag tartalmaz egy plusz patront is, amelyet a felkínált cserepatronok bármelyikére cserélhető, miután az kifogyott.

A Rose Oud (Fás rózsa) egy olyan illat, amely a virágos jegyeket a fás jegyekkel azonos skálán ötvözi. Tökéletesen kiegészítik egymást, mivel a bőséges rózsa lágyítja a fa erejét, a fa pedig a megfelelő elánt adja az illatnak.

  • Fejillat: bazsarózsa, cédrusfa
  • Szívillat: damaszk rózsa, jázmin, gardénia
  • Alapillat: vanília, ámbra, pacsuli, agárfa, barna cukor
     
Kód JNIKIBX033V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése ROSE OUD
Tartósság 1-3 hónap
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – ROSE OUD

Egy univerzális funkcionális csíptető segítségével rögzítheti bármely autó szellőző nyílására (légkondicionáló kivezetésére), függőlegesen és vízszintesen is. Az illatosított levegő kibocsátásával terjeszt állandó és tartós illatot. Használja az EVA töltetet aroma olajjal választása szerint, amit később könnyen helyettesíthet egy újjal.