22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

NIKI – PASSION FLOWER
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Utolsó darabok
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – PASSION FLOWER

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
6 290 Ft

A népszerű autóillatosító trendi új dizájnnal rendelkezik, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új Niki kollekció megjelenése megfelel a Mr&Mrs Fragrance új kommunikációs stílusának, amely mindenekelőtt modern és elegáns. Minden más az illattal kapcsolatban változatlan marad. A Niki dizájnos autóillatosító egy stílusos autóillatosító, amely kellemes illatot és egyedi megjelenést kölcsönöz autója belsejének. A csomag tartalmaz egy plusz patront is, amelyet a felkínált cserepatronok bármelyikére cserélhető, miután az kifogyott.

Passion flower (Golgotavirág) Hangolódjon a népszerű maracuja egzotikus illatára, amely az édesség és a finom savanykás jegyek kontrasztjával tűnik ki. Könnyű elrepülni egy napsütéses dél-amerikai nyaralásra.

  • Fejillat: Momo őszibarack, eperlevél, zöld alma
  • Szívillat: narancsvirág, magnólia, neroli, nőszirom, taif rózsa
  • Alapillat: szantálfa, ámbra, pézsma
Kód JNIKIBX028V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése PASSION FLOWER
Illattípus gyümölcsös
Tartósság 1-3 hónap
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – PASSION FLOWER

A NIKI autóillatosító csomag tartalmaz egy dekoratív borítót és egy utántöltőt az Ön által választott illattal. Helyezze az utántöltőt a dekoratív borítóba, csíptesse be a klipszet, és helyezze be az autóillatosítót a légkondicionáló/fűtő szellőzőnyílásba. Az illat a fűtőberendezés/klímaberendezés légáramlásával szétoszlik az egész járműben. 

Tippünk: Ha az utántöltő már nem illatozik, vásárolja meg magát az utántöltőt ITT, és kímélje meg a természetet és a pénzét. A régi illatosított utántöltőt egyszerűen kicserélheti egy újjal, megtartva a NIKI dekoratív csomagolását, és csak az illatot cserélve.