22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

NIKI – CRYSTAL WAVES
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – CRYSTAL WAVES

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
5 990 Ft

A népszerű autóillatosító trendi új dizájnnal rendelkezik, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új Niki kollekció megjelenése megfelel a Mr&Mrs Fragrance új kommunikációs stílusának, amely mindenekelőtt modern és elegáns. Minden más az illattal kapcsolatban változatlan marad. A Niki dizájnos autóillatosító egy stílusos autóillatosító, amely kellemes illatot és egyedi megjelenést kölcsönöz autója belsejének. A csomag tartalmaz egy plusz patront is, amelyet a felkínált cserepatronok bármelyikére cserélhető, miután az kifogyott.

Crystal Waves (Kristály hullámok) Ez az illat elrepíti a tengerhez, a hullámokhoz és a nyugalomhoz. Friss és tiszta, vízi jegyekből álló illat, amely enyhe púderes jegyekkel zárul. Az érzékek teljes mámora.

  • Fejillat: citrom, bergamott, tengeri jegyek, zöld alma
  • Szívillat: jázmin, magnólia, liliom
  • Alapillat: rózsafa, szantálfa, tonkabab, vanília, borostyán, tölgymoha
Kód JNIKIBX034V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése CRYSTAL WAVES
Illattípus friss
Tartósság 1-3 hónap
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – CRYSTAL WAVES

Egy univerzális funkcionális csíptető segítségével rögzítheti bármely autó szellőző nyílására (légkondicionáló kivezetésére), függőlegesen és vízszintesen is. Az illatosított levegő kibocsátásával terjeszt állandó és tartós illatot. Használja az EVA töltetet aroma olajjal választása szerint, amit később könnyen helyettesíthet egy újjal.