22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

NIKI – BLACK TEA
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – BLACK TEA

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
5 990 Ft

A népszerű autóillatosító trendi új dizájnnal rendelkezik, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új Niki kollekció megjelenése megfelel a Mr&Mrs Fragrance új kommunikációs stílusának, amely mindenekelőtt modern és elegáns. Minden más az illattal kapcsolatban változatlan marad. A Niki dizájnos autóillatosító egy stílusos autóillatosító, amely kellemes illatot és egyedi megjelenést kölcsönöz autója belsejének. A csomag tartalmaz egy plusz patront is, amelyet a felkínált cserepatronok bármelyikére cserélhető, miután az kifogyott.

Szantálfa, fűszerek és fekete tea meleg illata, melyet levendula jegyek egészítenek ki. A fás tónusok és a tea kombinációja tökéletesen kiegészít minden belső teret. Ilyen illat a Black Tea (Fekete tea).

Citrusos – aromás – fás

  • Fejillat: narancs, fahéj
  • Szívillat: levendula, fekete tea, kardamom, kakukkfű
  • Alapillat: szantálfa, vanília, pézsma, kumarin
Kód JNIKIBX026V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése BLACK TEA
Illattípus friss
Tartósság 1-3 hónap
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – BLACK TEA

Egy univerzális funkcionális csíptető segítségével rögzítheti bármely autó szellőző nyílására (légkondicionáló kivezetésére), függőlegesen és vízszintesen is. Az illatosított levegő kibocsátásával terjeszt állandó és tartós illatot. Használja az EVA töltetet aroma olajjal választása szerint, amit később könnyen helyettesíthet egy újjal.