Mr&Mrs Fragrance

NIKI – BLACK AMBER

AUTÓILLATOSÍTÓK 
5 190 Ft
raktáron

A népszerű autóillatosító trendi új dizájnnal rendelkezik, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új Niki kollekció megjelenése megfelel a Mr&Mrs Fragrance új kommunikációs stílusának, amely mindenekelőtt modern és elegáns. Minden más az illattal kapcsolatban változatlan marad. A Niki dizájnos autóillatosító egy stílusos autóillatosító, amely kellemes illatot és egyedi megjelenést kölcsönöz autója belsejének. A csomag tartalmaz egy plusz patront is, amelyet a felkínált cserepatronok bármelyikére cserélhető, miután az kifogyott.

  • Miss Rose - Ez az illat tökéletesen kiegészíti a termék megjelenését. Milyen illat lehetne nőiesebb, mint a púderes aroma és a rózsaszirmok kombinációja?

Termék jellemzése

Kód JNIKIBX031V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése BLACK AMBER
Illattípus Fa
Tartósság 1-3 hónap
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR&MRS FRAGRANCE – BLACK AMBER

Egy univerzális funkcionális csíptető segítségével rögzítheti bármely autó szellőző nyílására (légkondicionáló kivezetésére), függőlegesen és vízszintesen is. Az illatosított levegő kibocsátásával terjeszt állandó és tartós illatot. Használja az EVA töltetet aroma olajjal választása szerint, amit később könnyen helyettesíthet egy újjal.