22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

NIKI – SPICY CITRUS
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Utolsó darabok
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – SPICY CITRUS

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
6 290 Ft

A népszerű autóillatosító trendi új dizájnnal rendelkezik, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az új Niki kollekció megjelenése megfelel a Mr&Mrs Fragrance új kommunikációs stílusának, amely mindenekelőtt modern és elegáns. Minden más az illattal kapcsolatban változatlan marad. A Niki dizájnos autóillatosító egy stílusos autóillatosító, amely kellemes illatot és egyedi megjelenést kölcsönöz autója belsejének. A csomag tartalmaz egy plusz patront is, amelyet a felkínált cserepatronok bármelyikére cserélhető, miután az kifogyott.

A Spicy citrus (Fűszeres citrusfélék) egy friss citrus illat, amely stimulálja az érzékeket, finom fűszerekkel együtt egy gourmand élményt nyújt.

  • Fejillat: narancs, grapefruit, zöld jegyek
  • Szívillat: fehér virágok, fahéj, nőszirom, szerecsendió, pacsuli
  • Alapillat: fa, tonkabab, vanília, ámbra, pézsma, labdanum
Kód JNIKIBX030V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése SPICY CITRUS
Illattípus fűszeres, citrus
Tartósság 1-3 hónap
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – SPICY CITRUS

A NIKI autóillatosító csomag tartalmaz egy dekoratív borítót és egy utántöltőt az Ön által választott illattal. Helyezze az utántöltőt a dekoratív borítóba, csíptesse be a klipszet, és helyezze be az autóillatosítót a légkondicionáló/fűtő szellőzőnyílásba. Az illat a fűtőberendezés/klímaberendezés légáramlásával szétoszlik az egész járműben. 

Tippünk: Ha az utántöltő már nem illatozik, vásárolja meg magát az utántöltőt ITT, és kímélje meg a természetet és a pénzét. A régi illatosított utántöltőt egyszerűen kicserélheti egy újjal, megtartva a NIKI dekoratív csomagolását, és csak az illatot cserélve.