DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

Culti Stile Wood pálcás illatosító - MEDITERRANEA illat, 1000 ml

29 070 Ft
Elérhetőség: elfogyott
A Mediterranea pálcás illatosító megragadó fás tónusaival a Földközi-tenger légkörét és jellegzetes illatát hozza el otthonába.

Hogyan használni
Culti Stile Wood pálcás illatosító - MEDITERRANEA illat, 1000 ml

Egy stílusos és vonzó termékcsalád, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ízléses matt üveg, a természetes juharfából készült kupak és a kecses formák a belső tér igazi stílusos kiegészítőjévé varázsolják a termékcsalád tagjait. E termékeket mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszítik majd. A diffúzor elegáns formatervezését kiemeli a jacquard mintás textil címke is a híres Culti márkanévvel. A csomagolás rattan pálcikákat tartalmaz, amelyek kiválóan magukba szívják az illatot és a nap folyamán a térbe árasztják. Otthonát vagy irodáját tökéletesen beillatosítják majd. A termékcsalád tagjaihoz nagyon kellemes luxusillatok tartoznak, amelyek elbűvölő illatukkal elrepítik Önt a parfümök varázslatos világába.

Termék jellemzése

Kód NEWCSDMED1000
Illat karakter Friss, citrus
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 1000 ml
Gyártó culti
Illatok Mediterranea
Tartósság 9-12 hónap
Származási ország Olaszország
Kollekció Stile
Fedettség 30 - 50 m²