DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti Stile Wood pálcás illatosító - TESSUTO illat, 250 ml

15 630 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A pamutvirág jegyei egy csipetnyi jázminnal a tökéletes tisztaság érzést hozzák el otthonába. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó, amely kiválóan illik a nappaliba, a hálószobába vagy például a folyosóra, de az irodájában is megcsodálják majd.

Részletesebben a termékről
Culti Stile Wood pálcás illatosító - TESSUTO illat, 250 ml

Egy divatos és üde termékcsalád a neves CULTI MILANO márkától, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. A letisztult formák és az ízléses alakú üvegek a belső tér igazi stílusos kiegészítőjévé varázsolják a termékcsalád tagjait. E kiváló pálcás illatosító termékeket mindenki megcsodálja majd, mindegy, hogy otthonát vagy irodáját díszítik majd. Az illatosító elegáns formatervezését kiemeli a juharfából készült kupak és a jacquard mintás textil címke is a híres Culti márkanévvel. A csomagolás rattan pálcikákat tartalmaz, amelyek kiválóan magukba szívják az illatot és a nap folyamán a térbe árasztják. Otthonát vagy irodáját tökéletesen beillatosítják majd. A termékcsalád tagjaihoz nagyon kellemes luxusillatok tartoznak, amelyek elbűvölő illatukkal elrepítik Önt a parfümök varázslatos világába.

Termék jellemzése

Kód NEWCSDTES250
Típus Pálcás illatosító
Illatok Tessuto
Származási ország Olaszország
Gyártó culti
Tartósság 4-6 hónap
Illat karakter Virág
Térfogat 250 ml
Fedettség 20 - 30 m²