22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

NATURAL – LIME & VETIVER
Millefiori Milano
AROMA OLAJ 15 ml
Millefiori Milano

NATURAL – LIME & VETIVER

AROMA OLAJ 15 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
4 490 Ft

Frissítő illat, amelyet a part menti sétány ihletett, ahol a tengeri szellővel üde illat száll, amely az illatban egzotikus citrusok a zamatos lime és a keserű narancs formájában testesül meg. A vetivernek és a csipetnyi szecsuani borsnak köszönhetően az illat eleganciát nyer, amely otthonában friss, de harmonikus hangulatot teremt.

  • Fejillat: Peru lime, keserű narancs, frézia
  • Szívillat: szecsuani bors, petitgrain, mandarinfa
  • Alapillat: jávai vetiver, szürke ámbra
Kód 7FILR
Terméktípus AROMA OLAJ
Illat/Termék megnevezése LIME & VETIVER
Illattípus friss, citrus
Térfogat (ml) 15 ml
Szín narancssárga
Gyártó Millefiori Milano
Termékcsalád Natural
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AROMA OLAJ MILLEFIORI MILANO – LIME & VETIVER, 15 ml

A vízben oldódó illat használható ultrahangos légfrissítőkben, párásító eszközben vagy olaj aromalámpákban. A különleges összetételű oldat kompatibilissé teszi bármilyen típusú ultrahangos légfrissítővel vagy párásító eszközzel. Kényelmes és elegáns adagolója lehetővé teszi a pontos adagolást az Ön igényei és szokásai szerint. Néhány csepp elég egy finom és könnyű illathoz, 10-15 csepp az intenzívebb hatáshoz.

15 ml térfogatnyi olaj cseppentővel.

Kapcsolatja össze a minőségi illatot a hatékony technikával az ultrahangos Millefiori Milano diffúzor formájában! Jellemzője a csendesség, a modern és funkcionális kialakítás, ami az ultrahangos technológiának köszönhetően biztosít csendes, de állandó illatosítást. A kromatikus változtathatóság hozzájárul az azonnal kellemes és finom hangulat megteremtéséhez. Emellett nem sugároz magából meleget.