Kringle Candle

KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - RAINBOW

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Csodálatosan üde aroma, amibe mindenki, aki kedveli az édes és gyümölcsös illatokat, beleszeret. Alapját a nap által érlelt lédús dinnye adja. Az illat harmóniáját egy csipetnyi tengeri só és a zöld fű friss illatjegyei teremtik meg.
Fej: dinnye, tengeri só, ózon
Szív: Kantalup dinnye, cukordinnye, tengeri illatok
Alap: görögdinnye, édes illatjegek, zöld illatjegyek

TULAJDONSÁGOK: A kis méretű Kringle Candle gyertyák egy ólommentes len kanóccal, fényes fehér viasszal, könnyen leszedhető címkével rendelkezik. A gyertya üvegtartója hőálló üvegből van, és ezért ezeket a tartályokat újra lehet hasznosítani, pld. élelmiszerek tárolására. A fantáziának nincsenek határai.

Termék jellemzése

Kód 0070-009402
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Rainbow
Illattípus Édes
Tartósság 25 óra
Gyártó Kringle Candle
Származási ország USA
Súly (g) 127 g

Részletesebben a termékről
KRINGLE CANDLE KIS ILLATGYERTYA - RAINBOW

A Kringle Candle hű marad Amerikához és a hagyományaihoz. Minden egyes gyertya az USA-ban van megtöltve és díszítve, pontosabban Massachusetts államban. A gyertyák üveg tartályai Ohio államban vannak gyártva, a kanócokat New Jersey-ben fonják, a viasz Észak Amerikából származik és az egyedi illat, amely a Kringle Candle gyertyákat a többi gyertyától megkülönbözteti, New Jersey-ben, Floridában és az USA más részein van előállítva. Az egyedi Kringle Candle illatok általában az ügyfelek igényein alapulnak, és a cég kreatív csapata által tervezett gyertya címkéket Massachusetts-ben nyomtatják. A tervezőktől kezdve a laboratóriumi tesztelőkig, a raktári dolgozókon és az irodai alkalmazottakon keresztül, az összes dolgozó hozzájárult a Kringle Candle gyertyák sikeréhez és kiváló minőségéhez.