22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

A nemzetközi nőnap minden évben március 8-ra esik, segítünk önnek időben kiválasztani a megfelelő ajándékot, mert az néha kihívást jelenthet.

MINDEN TERMÉK AKCIÓBAN
A 20%-os kedvezmény kihasználásához a kosárban a ÖN KEDVEZMÉNYEI fülnél kell megadnia az MDZ20 kódot.

AJÁNDÉKOK A SZERELEM SZÍNEIBEN?

A rózsaszínt és a pirosat gyakran a szerelem színeinek tartják, a finomság és a gyengédség képzeletbeli szimbólumai lehetnek. Nálunk jó pár tucat terméket talál ezekben a színekben, felirattal vagy anélkül, elegáns vagy játékos kivitelezésben...

INKÁBB VALAMI SEMLEGESEBB?

Nem minden nő fogadja szívesen a színes megjelenést; most a semlegesebb színek divatosak, például a fehér vagy a bézs. Minimalista stílus, egyszerűség... Ebben rejlik a szépség.

VIRÁGILLAT VIRÁG HELYETT?

Unja már, hogy körbe-körbe virágot ad, és idén szeretné valami újjal elkápráztatni? Vagy szeretné meghagyni a virágtradíciót, de ajándékkal egészítené ki a csokrot? Virágos, nőies illatokat kínálunk különböző kivitelezésben... A gyertyáktól a diffúzorokon át az aromaolajokig.

A MELLRÁKKUTATÁST TÁMOGATÓ KOLLEKCIÓ

A Women&Gentlemen gyertyakollekció a mellrák kutatás támogatására jött létre. Fényével mindazok életébe boldogságot hivatott vinni, legyen az nő vagy férfi, akit ez az alattomos betegség bármilyen módon érint.