Chando

CHANDO HARMONY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FENYŐERDŐ ILLAT

25 000 Ft
raktáron
A porcelán egyedi, szabadalmaztatott feldolgozása lehetővé tette a Chando márka elbűvölő termékeinek megalkotását. Stílusos csomagolásának köszönhetően a termék tökéletes ajándék például az urak számára. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a dizájnos Urban termékcsaládból.
Az illatosító méretei 8cm×8cm×14cm.
Fenyőerdő illat - A havas fenyőerdő lenyűgöző frissessége. A közepesen intenzív illatok közé soroljuk. Az alap illat a bőr és a pézsma keveréke, a szívben a szantálfa, a cédrus és a vanília tónusai dominálnak, a fej pedig a tealevelek és a bergamott aromájával van megkoronázva, amelyet a jázmin érzéki jegyei egészítenek ki.

Termék jellemzése

Kód CUB505PF
Tartósság 2-3 hónap
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Porcelán illatosító
Térfogat (ml) 200 ml
Gyártó Chando
Szín barna
Illatok Fenyőerdő
Származási ország Kína
Termékcsalád Urban
Terméktípus Lakásillatosítók

Részletesebben a termékről
CHANDO HARMONY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FENYŐERDŐ ILLAT

Nyissa ki az illatot tartalmazó utántöltőt és óvatosan öntse a tarlamát az illatosítóba. Ezt követően helyezze fel a porcelán díszítési elemet az illatosítóra, amely köszönhetően a szabadalmaztatott tulajdonságainak képes elnyelni az illatot és a térbe árasztani. Javasoljuk átlátszó, színezetlen utántöltő folyadék használatát. A mesterségesen színezett utántöltő folyadékok használata a porcelán elszíneződéséhez vezethet.

Dokumenty a příručky