22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

Történetünk

Az ARIA PURA beltéri illatok első Központja (lefordítva tiszta levegő olasz nyelvból) 2010. júliusban Brno-ban nyitotta meg a kapuit, mint az első beltéri illatokra szakosodott üzlet a Cseh Köztársaságban. Egyidőben megkezdtük a webáruház üzemletetését is www.bytove-parfemy.cz néven, mint internetes támogatása a Központ üzletnek. A webshop és az  üzlet koncepciója is otthoni illatos termékekre és kiegészítőkre fókuszál, valamint nagyobb közterületek és kereskedelmi helyek professzionális illatosítására. A fogyasztók 300 termék közül választhatnak több világvezető márkától és gyártótól, valamint tesztelhetnek több mint 100 csodálatos illatot.

A leggyakrabban vásárolt és legnépszerűbb termékek elsősorban aroma diffúzorok és katalitikus lámpák, melyekkel többéves tapasztalatunk van. Termékportfóliónkba kizárólag a legjobb és természetesen egészséges termékeket választunk ki és értékesítünk. Köszönhetően a sok éves tapasztalatunknak, vásárlóinknak, ügyfeleinknek releváns szakmai tapasztalattal tudunk segíteni a számukra megfelelő illato(ok) és technológia kiválasztásánál. Annak érdekében, hogy a szolgáltatásaink a lehető legteljeskörűbbek legyenek, a hagyományos termékek mellet megtalálhatóak számos más illatos kiegészítők, például illatosított promóciós termékek, autóillatosítók, táska illatosítók, szekrény illatosítók  stb.

2011-ben specializálódtunk helyiségek professzionális illatosítására és illatmarketing megoldásokra. Professzionálisan illatosítunk szállodákat, bankokat, üzleteket, irodákat, kaszinókat, fitness termeket, orvosi rendelőket és autószalonokat is. Mára minket tartanak a térség egyedülálló szakmai tekintélyének köszönhetően nem csak évek óta  mellettünk kitartó neves ügyfeleinknek mint Aston Martin, Benetton, Dunhill, General Motors, Hilton, Sofitel, Max Mara, Lexus, Toyota, Qantas stb., hanem több mint jelenleg is aktív 1200 db aktív illatosító gép installációnknak.

Rengeteg eredeti és elegáns kiegészítőt kínálunk nem csak az otthonába. Az egész csapat készen áll, hogy eleget tegyen a kívánságainak. Gyönyörű és egyedi termékeket ajánlunk Önnek és száz százalékos figyelmet fordítunk az Ön igényeire, mert nekünk fontos az  Ön örömé és elégedettsége. Keresse fel illat központjainkat: Škrobárenská utcán Brno-ban és Vinohradská utcában Prágában, és online webáruházunkat www.aromauzlet.hu vagy lépjen kapcsolatba az adott országban kollégáinkkal a KAPCSOLAT oldalon.