22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

Helyiségek szakszerű illatosítása

Miért kell szakszerűen illatosítani a helyiségeket?

Mert az illat többet mond minden szónal.

A szaglás az egyik legerősebb emberi érzék, mert közel van az agy érzelmi központjához. Amit érzünk az orrunkkal, nagyban befolyásolja a hangulatunkat, az érzelmeinket és teljes kedélyállapotunkat. Kombinálva más érzékekkel, különösen látással és hallással, egy teljesen egyedi élményt lehet teremteni, amely hatással van a vásárlási szokásokra. Az illat fontos eszközzé válik az eladásnál, amit számos tudományos tanulmány támaszt alá.

A vásárló számára nem csak az áru minősége és ára a fontos, de a környezet hangulata, amelyben vásárol. Az emberek emlékeit 35%-ban az illat határozza meg és csak 5% a látás. Nincs tehát annál egyértelműbb, mint az illatra helyezni a legnagyobb hangsúlyt. Arra a márkára emlékeznek a vásárlók, aminek illata van.

Miért használjon illatot vállalkozásában:

 • Emeli cége megítélését
 • Kellemesebbé teszi a környezetet
 • Pozitív benyomást kelt
 • Az emberek szeretnek visszatérni egy kellemes környezetbe
 • Meghosszabbítja a vásárlók tartózkodási idejét az illatosított üzleti helyiségben
 • Növelheti az alkalmazottak produktivitását

Ki számára alkalmas:

Bárki számára. A kellemes illat olyan, mint egy jó fogadtatás. A helyiségnek egyéniséget ad.

Szállódák

Segítünk megteremteni a tökéletes környezetet a szállodáknak, amely kellemes a vendégek számára. Az illatos beltér pozitív benyomást kelt a vendégekben, amelyet egyhamar nem felejtenek el és örömmel térnek vissza. Köszönhetően az illatnak, az Ön hoteljára jobban fognak emlékezni a vendégek. Legyen egyedi és különleges.

Várótermek

Kellemes hangulatot lehet teremteni az ügyfeleknek repülőtereken, bankokban vagy egészségügyi intézményekben. Az orvos vagy kórház látogatása, sok emberben félelem érzetét kelti. Az emberek még itt is kellemesen érezhetik magukat. Egy nyugtató illat csodákat tud tenni a stresszes vendéggel. Ajánljuk ilyen helyeken a nyugtat levendula vagy eukaliptusz illatokat. Kényeztesse ügyfeleit nyugtató illattal.

Fitness

A leginnovatívabb fitness termek már tudják, hogy a tiszta illóolajoktól illatozó terem nem csak felüdíti a levegőt, de fokozza a teljesítményt is. Inspirál, energiát ad és remek hangulatot teremt, legyen szó olyan helyről, ami pihenésről vagy feltöltődésről szól. Minden vendég remekül fogja magát érezni. Emelje magasabb szintre márkáját, saját illat imázsának megalkotásával és alkalmazásával.

Élelmiszer

Az élelmiszer önmagában a legtöbb esetben már nem elég ahhoz, hogy becsalogassa a vevőket. A csomagolt, konzervált vagy fagyasztott áruknak semmi illatát nem érezzük. Ezért az üzleteknek más formában kell remek illatot létrehozniuk. Válasszon ki egy felejthetetlenül kellemes, de diszkrét illatot, ami mély benyomást tesz a vevőre. Csalogassa be üzletébe a vevőket friss alma, mangó vagy akár remek csokoládé vagy különleges kávé illattal.

Kiskereskedelem

A kiskereskedők fokozatosan megismerik és elismerik az illatosítás pozitív hatását az emberekre. Szerezzen Ön is remek tapasztalatot, próbálja ki az Ön üzletéhez illő illatot, és meglátja, nem csak emlékezni fognak az üzletére vevői, de bolondulni fognak érte.

Irodák, konferencia helyiségek

IEzekben a helyiségekben nagyon gyorsan elhasználódik a levegő, ezért gyakran tele vannak  szaggal, esetenként egyéb kellemetlen illattal. Szakszerű illatosítással segíteni tudjuk nem csak a levegő frissességének megőrzését, de növeljük a munkatársak koncentrációs készségét is.

Szórakoztató ipar

A világon mindenhol az igényes szórakozóhelyek, kaszinók, bárok a látogatók számára a lehető legkellemesebb és legvonzóbb környezetet igyekeznek megteremteni. Sokszor nagy kihívást jelent számukra eltűntetni a cigaretta füstöt, alkohol szagot vagy étel szagot. Ezekre is tökéletes megoldást nyújt a professzionális beltéri illatosítás. Szaktanulmányok kimutatták, hogy például kaszinók esetében, beltéri illatosítás telepítését és alkalmazását követően, a profit 20%-al növekedett. A vendégek remekül érezték magukat az illatosított környezetben, ezért hosszabb ideig maradtak és többet költöttek.

Közlekedés

Teremtsen utasainak kellemes élményt utazás alatt. Az illatosítással egy olyan egyedülálló élményt tud teremteni utasainak, amire sokkal az után is fognak emlékezni, hogy megérkeztek a célhelyre. Metró, busz, hajó, repülő vagy repülőtér, váróterem? Kicsi vállalkozások és nemzetközi cégek igényeit is szakszerűen kielégítjük. Velünk meg tudja különböztetni magát a konkurenciától.

Autószalonok

Az autóvásárlás sok ember számára méltóságot és rangot jelent a mai társadalomban. Semmilyen más termék kiválasztásánál és megvásárlásánál sem játszanak olyan szinten döntő szerepet az érzelmek, mint autóvásárlásnál. Cserélje le az autógumi szagot egy nemes illatra és meglátja sikere lesz a vevőknél.

Mi a szakmai illatosítás hatása?

Kellemes illat sikeres lesz mindenhol.

Helyes illat alkalmazásával lehet:

 • meghosszabítani az ügyfelek idő töltését az üzleti helyiségekben,
 • megnövelni a vásárlási élményt, amely gyakrabban vissza hozza Őket,
 • megnövelni a forgalmat átlagosan 5 % - kal,
 • megnövelni az alkalmazottak figyelmét és teljesítményét akár 50 % - kal,
 • csökkenti a személyzet betegségét akár 30%-al, köszönhetően az antibakteriális tulajdonságoknak.

Illatosítsa be üzlethelyiségét és szerezzen ezáltal boldog és elégedett vevőket. A vásárlók emlékezni fognak az Ön márkájára, mert illatozik.

Hogyan illatosítjuk be a helyiségeket és mennyibe fog kerülni?

Stratégiánk az, hogy lehetőséget adjunk mindenkinek, aki javítani szeretne a megítélésén, meg akarja különböztetni magát a konkurenciától és növelni szeretné eladásait. Egy teljesen új perspektívát illesztünk be a cég marketing terveibe, ami az illat marketing. Ezzel egy attraktív környezetet teremtünk, ami pozitívan befolyásolja vevőit, vendégeit és ügyfeleit.

Szolgáltatásunk:

 • elemezzük a helyiséget
 • kidolgozzuk az ajánlatot
 • illatot ajánlunk
 • teljeskörű szolgáltatás szervízzel és karbantartással.

Járjon egy lépéssel a konkurenciája előtt! Illatozzon!

Ha szeretné megtudni Önnek milyen megoldást ajánlunk, lépjen kapcsolatba velünk most.