DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

GYERTYA ÜZENETTEL - VALENTIN, KARAMELLÁS ALMA

4 540 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Az édes alma, karamell, fűszerek és vanília ellenállhatatlanul csábító illata. Melegíti a szívet ugyanúgy, mint az üzenet, melyet a gyertyára írhat.
A gyertya fekete matt üvegcsomagolásban van, melyen szív és nyíl motívum található, illata karamell és alma.

Hogyan használni
GYERTYA ÜZENETTEL - VALENTIN, KARAMELLÁS ALMA

Legyen eredeti és hagyjon szeretteinek egy finom illatú személyes üzenetet! A csomagolás egy fehér ceruzát tartalmaz, amelyel a gyertyára szabadon írhat vagy rajzolhat, így örömet szerezhet és kellemes napot kívánhat szeretteinek vagy valakinek a környzetében. Az illat hat a legintenzívebben az érzelmeinkre, ezért fejezze ki szeretetét az illat segítségével. A ceruza vízzel mosható, így szabadon változhatja vagy átírhatja az üzeneteket. A kreativitásnak nincsenek határai. A gyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.

Termék jellemzése

Kód MESSCANTF
Típus Gyertyák
Illatok KARAMELLÁS ALMA
Súly 140 g
Gyártó La Bougie Ardoise
Szín fekete
Származási ország Franciaország
Illat karakter Édes