DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

GYERTYA ÜZENETTEL - KÉPREGÉNY, DOLCE VITA

4 540 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Dolce vita - az igazi ínyencek kedvenc illata - provokáló kávé, tej és praliné keveréke. A tonkabab és a szantálfa elegáns tónusai az előkelőség jegyeit kölcsonzik az illatnak. Élvezze az életet és minden pillanat különleges varázsát. A gyertyára írt üzenete hasonlóan különleges lehet.
A gyertya fekete matt üvegcsomagolásban van, melyen képregény buborék motívum található.

Részletesebben a termékről
GYERTYA ÜZENETTEL - KÉPREGÉNY, DOLCE VITA

Legyen eredeti és hagyjon szeretteinek egy finom illatú személyes üzenetet! A csomagolás egy fehér ceruzát tartalmaz, amelyel a gyertyára szabadon írhat vagy rajzolhat, így örömet szerezhet és kellemes napot kívánhat szeretteinek vagy valakinek a környzetében. Az illat hat a legintenzívebben az érzelmeinkre, ezért fejezze ki szeretetét az illat segítségével. A ceruza vízzel mosható, így szabadon változhatja vagy átírhatja az üzeneteket. A kreativitásnak nincsenek határai. A gyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.

Termék jellemzése

Kód MESSCANDV
Típus Gyertyák
Illatok Dolce Vita
Súly 140 g
Szín fekete
Származási ország Franciaország
Gyártó La Bougie Ardoise
Illat karakter Édes