22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

GEORGE – II. CHROME
Mr & Mrs Fragrance
KAPSZULÁS DIFFÚZOR 
Bluetooth Vezeték nélküli
Mr & Mrs Fragrance

GEORGE – II. CHROME

KAPSZULÁS DIFFÚZOR 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
51 750 Ft

Fedezze fel az olasz tervezők műhelyének időtlen darabját, amely az új 2. generációban még jobb tulajdonságokkal rendelkezik.

A George II. aroma készülék illatkapszulákhoz most 25%-kal nagyobb, sok színű LED háttérvilágításra állítható, és a Bluetooth-nak köszönhetően könnyedén csatlakoztatható a mobiltelefonjához. Így hallgathatja kedvenc zenéit, miközben élvezi a belső tér kellemes illatát. A hab a tortán a mobilalkalmazáshoz való csatlakozás, amelyen keresztül távolról irányíthatja illatozó társát.

  • akkumulátorról, töltés USB-n keresztül - 2 éves garancia 
  • 30-40 m2 területet illatosít 
  • 2 alapvető program (gazdaságos, intenzív)
  • a csomagolásban 1 kapszula ingyen 
Kód JGEOSP04V02
Terméktípus KAPSZULÁS DIFFÚZOR 
Illat/Termék megnevezése II. CHROME
Fedettség (m²) 20 m²
Szín ezüst
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád George
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
KAPSZULÁS DIFFÚZOR  MR & MRS FRAGRANCE – II. CHROME

GEORGE SOFT TOUCH dizájn aroma készülék otthoni agy irodai használatra. Egyéb aroma berendezéstól eltér sportos elegáns megjelenéssel, amelyt támogatják elemek csiszolt acélból és megkülönböztetik teljesen új színek. Érintésének és soft touch megjelenésnek egyszerűen nem tud ellenállni… 

Abszolút újdonság változat beépített hangszóróval, amely használ technológiát smell & amp; sound. Bluetooth segítségével csatlakoztatja bármely eszközről. O tthon vagy iroda heliséget kitölti nemcsak kellemes illattal, de most már zenével is. Elég csak csatlakozni tablethez, telefonhoz, vagy más elektronikus eszközhoz, amleynek van Bluetooth technológia és benyomni az ON gombot.

Mint az első generációsaroma készülékek működnek illatos kapszula alapon készülékek , amelyek készültek tiszta illóolajakból, amelyeket lehet kombinálni, kicserélni és újra használni! És hogyan GEORGE működik? Ez nagyon könnyű. Minden, ami a működéséhez szükséges tennie, hogy válasszon ki egy illatot,betenni a kapszulát illattal báb belsejébe és megnyomja az ON gombot. Az illat intenzitást Ön szabályozhatja. George így különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék élvezni az illatot, vagy saját lakásban, házban vagy munkahelyi környezetben. Szeretnek kísérletezni, váltanak illatokat alkalom vagy hangulat szerint és olyan illatokat használnak, amelyek legjobban jellemzik Őket.. Most mindezt GEORGE lehetővé teszi, gyorsan és egyszerűen.