22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

BLACK TEA
Geodesis
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
Geodesis

BLACK TEA

DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
13 130 Ft
A pálcikás diffúzor utántöltő üvegpalackban kerül forgalomba, aminek két oka van. Az üvegcsomagolás környezetbarátabb, mint a műanyag palackok, és szelektíven újrahasznosítható. A legnagyobb előnye azonban az, hogy a rattan pálcikák egyenesen az üvegtartályba helyezhetők, és az utántöltő kényelmesen használható új pálcika diffúzorként. Nem kell átönteni másik tartályba. Természetesen a palackot a töltelék elfogyása után újrahasznosíthatja, és teljesen más célokra is felhasználhatja, a képzeletének nincsenek határai. 
  • Black tea illat: A kínai teák az egész világon híresek. A legmagasabb minőségű termékek, melyeket mámorító aroma és régi hagyományok jellemeznek. A fekete tea aromája Kínából, Yunnan tartományból származik, jellegzetes és összetéveszthetetlen illatával meghódítja Önt.
Kód TN003
Terméktípus DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ
Illat/Termék megnevezése BLACK TEA
Illattípus fűszeres
Térfogat (ml) 200 ml
Tartósság 1-2 hónap
Fedettség (m²) 15-20
Szín átlátszó
Gyártó Geodesis
Származási ország Franciaország
Anyag Üveg

Helyes használatra vonatkozó javaslat
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ GEODESIS – BLACK TEA, 200 ml

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. Az illatosítás intenzitását befolyásolhatja az illatosítóban használt pálcák mennyiségével.