22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

SAKURA
Geodesis
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
Geodesis

SAKURA

DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
13 130 Ft
A pálcikás diffúzor utántöltő üvegpalackban kerül forgalomba, aminek két oka van. Az üvegcsomagolás környezetbarátabb, mint a műanyag palackok, és szelektíven újrahasznosítható. A legnagyobb előnye azonban az, hogy a rattan pálcikák egyenesen az üvegtartályba helyezhetők, és az utántöltő kényelmesen használható új pálcika diffúzorként. Nem kell átönteni másik tartályba. Természetesen a palackot a töltelék elfogyása után újrahasznosíthatja, és teljesen más célokra is felhasználhatja, a képzeletének nincsenek határai. 
  • Sakura illat: A rózsaszín virágokba boruló fák Japánra egyik jellegzetességét képezik, amelyek illata az egész vidéket bejárja. Ezeket a fákat sakurának hívják, avagy japán cseresznyefának, melyek gyakori turistacélpontok. Nem csoda, hogy a Geodesis Japánba utazott, hogy ihletet merítsen ehhez az illathoz. A költői virágos jegyek gyümölcsös és enyhén púderes illattal keveredve kellemes visszhangot hagynak az elméjében.
Kód SA003
Terméktípus DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ
Illat/Termék megnevezése SAKURA
Illattípus virág
Térfogat (ml) 200 ml
Tartósság 1-2 hónap
Fedettség (m²) 15-20
Szín átlátszó
Gyártó Geodesis
Származási ország Franciaország
Anyag Üveg

Helyes használatra vonatkozó javaslat
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ GEODESIS – SAKURA, 200 ml

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. Az illatosítás intenzitását befolyásolhatja az illatosítóban használt pálcák mennyiségével.