22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

CLOVE TREE
Geodesis
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
Geodesis

CLOVE TREE

DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
13 130 Ft
A pálcikás diffúzor utántöltő üvegpalackban kerül forgalomba, aminek két oka van. Az üvegcsomagolás környezetbarátabb, mint a műanyag palackok, és szelektíven újrahasznosítható. A legnagyobb előnye azonban az, hogy a rattan pálcikák egyenesen az üvegtartályba helyezhetők, és az utántöltő kényelmesen használható új pálcika diffúzorként. Nem kell átönteni másik tartályba. Természetesen a palackot a töltelék elfogyása után újrahasznosíthatja, és teljesen más célokra is felhasználhatja, a képzeletének nincsenek határai. 
  • Giroflier vagy Clove tree illat: Hogy az egzotikus Zanzibárnak szegfűszegillata van, az már jól ismert, mert egykor Szaíd ománi szultán megparancsolta a zanzibáriaknak, hogy minden pálmafa mellé két-három szegfűszegfát ültessenek a földjükön. Így Zanzibár tökéletes hely arra, hogy ihletet merítsünk ehhez az illathoz. Azonban nem feltétlenül csak az egzotikumot és a nyarat testesíti meg, mivel a szegfűszeget leginkább a téli évszakhoz társítjuk, a forralt bor és a karácsony illatára emlékeztet minket. A szegfűszeg aromája intenzíven meleg és kellemesen fűszeres. 
Kód GI003
Terméktípus DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ
Illat/Termék megnevezése CLOVE TREE
Illattípus fűszeres
Térfogat (ml) 200 ml
Tartósság 1-2 hónap
Fedettség (m²) 15-20
Szín átlátszó
Gyártó Geodesis
Származási ország Franciaország
Anyag Üveg

Helyes használatra vonatkozó javaslat
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ GEODESIS – CLOVE TREE, 200 ml

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. Az illatosítás intenzitását befolyásolhatja az illatosítóban használt pálcák mennyiségével.