22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

BALSAM FIR
Geodesis
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
Geodesis

BALSAM FIR

DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 200 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
13 130 Ft
A pálcikás diffúzor utántöltő üvegpalackban kerül forgalomba, aminek két oka van. Az üvegcsomagolás környezetbarátabb, mint a műanyag palackok, és szelektíven újrahasznosítható. A legnagyobb előnye azonban az, hogy a rattan pálcikák egyenesen az üvegtartályba helyezhetők, és az utántöltő kényelmesen használható új pálcika diffúzorként. Nem kell átönteni másik tartályba. Természetesen a palackot a töltelék elfogyása után újrahasznosíthatja, és teljesen más célokra is felhasználhatja, a képzeletének nincsenek határai. 
  • Balsam fir illat: Melyik ország jut eszünkbe, ha a fás jegyekre gondolunk, csak nem Kanada? Pontosan innen merítettük az inspirációt a Balsam fir illathoz. Fás, kámforos, gyümölcsös illatjegyekkel rendelkezik, mely egy Kanadában termő tűlevelű fából származik. 
Kód FB003
Terméktípus DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ
Illat/Termék megnevezése BALSAM FIR
Illattípus fa
Térfogat (ml) 200 ml
Tartósság 1-2 hónap
Fedettség (m²) 15-20
Szín átlátszó
Gyártó Geodesis
Származási ország Franciaország
Anyag Üveg

Helyes használatra vonatkozó javaslat
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ GEODESIS – BALSAM FIR, 200 ml

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. Az illatosítás intenzitását befolyásolhatja az illatosítóban használt pálcák mennyiségével.