22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

OLÉO – LAVENDER
Galeo
ESSZENCIÁLIS OLAJ 10 ml
Galeo

OLÉO – LAVENDER

ESSZENCIÁLIS OLAJ 10 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
4 050 Ft
Levendula esszenciális olaj: jogosan az egyik leggyakrabban használt és legnépszerűbb esszenciális olaj. Nyugtató és pihentető levendula illat, amely abszolút egyensúlyt teremt. Ideális társ a pszichikai feszültség, kimerültség és túlzott stressz idején, mivel magas nyugtató hatással rendelkezik. Gyermekek (6 hónapos kortól) és terhes nők (a terhesség 3. hónapjától) számára is alkalmas. Segít érzelmi problémák, depresszió, hisztéria és álmatlanság esetén. Nyugtatja és csökkenti a vérnyomást (alacsony vérnyomásúak számára nem annyira alkalmas), a fejfájást és segít a bőrbetegségeken. Szintén hatékony rovarcsípések esetén. Javasoljuk, hogy a bőrön inkább koncentrált formában használja. Más esszenciális olajokkal is összekeverhető, mint például: Pacsuli, Bergamott, Citronella
Kód BIO20671
Terméktípus ESSZENCIÁLIS OLAJ
Illat/Termék megnevezése LAVENDER
Illattípus virág
Térfogat (ml) 10 ml
Gyártó Galeo
Termékcsalád Oléo
Származási ország Franciaország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ESSZENCIÁLIS OLAJ GALEO – LAVENDER, 10 ml

E kiváló esszenciális olajat használtahja bármilyen aromalampában, ultrahangos diffúzorban vagy aromaterapeutája ajánlásai alapján.

Figyelmeztetés: Az illóolajok rendkívül koncentráltak (sűrítettek), ezért hígítani kell őket. A túl magas illóolaj tartalom fejfájást okozhat vagy allergiás reakciót okozhat a bőrön. Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket! Kerülje a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést! Mindig tartsa távol a gyermekektől!