22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

OLÉO – CYPRESS
Galeo
ESSZENCIÁLIS OLAJ 10 ml
Galeo

OLÉO – CYPRESS

ESSZENCIÁLIS OLAJ 10 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
2 850 Ft
Ciprus esszenciális olaj: hozzájárul a vérkeringés és a menstruációs ciklus szabályozásához. A ciprusos illóolajoknak vérzésnél összehúzó hatásuk van. Enyhíti az asztmát - a fullasztó köhögést és a túlzott izzadást. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, szagsemlegesítő erővel. A kozmetikai termékekben ezt az esszenciális olajat gyakran használják olyan problémákra, mint a zsíros bőr és a narancsbőr. Nem szabad közvetlenül a bőrre felvinni, koncentrálatlan formában. Más esszenciális olajokkal is keverhető, mint például: narancs, bergamott.
Kód BIO20663
Terméktípus ESSZENCIÁLIS OLAJ
Illat/Termék megnevezése CYPRESS
Illattípus fa, citrus
Térfogat (ml) 10 ml
Gyártó Galeo
Termékcsalád Oléo
Származási ország Franciaország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ESSZENCIÁLIS OLAJ GALEO – CYPRESS, 10 ml

E kiváló esszenciális olajat használtahja bármilyen aromalampában, ultrahangos diffúzorban vagy aromaterapeutája ajánlásai alapján.

Figyelmeztetés: Az illóolajok rendkívül koncentráltak (sűrítettek), ezért hígítani kell őket. A túl magas illóolaj tartalom fejfájást okozhat vagy allergiás reakciót okozhat a bőrön. Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket! Kerülje a szemmel és a nyálkahártyával való érintkezést! Mindig tartsa távol a gyermekektől!