22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

QUEEN – 05
Mr & Mrs Fragrance
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
Utolsó darabok
Mr & Mrs Fragrance

QUEEN – 05

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 500 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
22 350 Ft

QUEEN pálcás illatosító – egyedi, kifinomult és időtálló. Pontosan ilyen a Mr&Mrs Fragrance márka új illatosítója, melynek formatervezése tökéletes egyensúlyt hoz létre a klasszicizmus és a posztmodern között. Engedje, hogy elvarázsolja a rattanpálcikákkal ellátott gravírozott vázában rejlő finom illat. Luca Trazzi formálta dizájn. Luca Maffei alkotta illat.

  • Illat: bergamott – fügelevél – tonkabab

Egy gyümölcsös-édes illat, amely már az első pillanatban elrepít egy trópusi nyaralásra, ahol a lédús bergamott citrusos illata, a fügefalevelek édessége és az érzéki tonkabab gazdag aromája csokoládés felhangokkal játszanak szerepet. 

A csomagolás tartalmazza a rattanpálcikákat.

Kód JQUEEN50005V00
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése 05
Illattípus fa, fűszeres
Térfogat (ml) 500 ml
Tartósság 4-6 hónap
Fedettség (m²) 30 m²
Szín narancssárga
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Queen
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR MR & MRS FRAGRANCE – 05, 500 ml

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új, illetve másféle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát! Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat! A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.