22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

ÁLLATÖVI JEGY – TAURUS – BIKA
Chappal
AJÁNDÉK CSOMAG
Chappal

ÁLLATÖVI JEGY – TAURUS – BIKA

AJÁNDÉK CSOMAG
raktáron az e-shopban
A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A Taurus (Bika) szettet pontosan ennek a jegynek készítették. Tartalmaz egy különleges keverékből álló füstölőt (rozmaring, körömvirág, citromhéj és zsálya ), Palo Santót a lélek és a tér megtisztítására és egy travertin kőből készült tálca sárgaréz tartókkal a Palo Santo és hely a különleges keverék tárolására.
Kód BBST5485
Terméktípus AJÁNDÉK CSOMAG
Illat/Termék megnevezése TAURUS – BIKA
Gyártó Chappal
Termékcsalád Állatövi jegy
Származási ország Törökország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AJÁNDÉK CSOMAG CHAPPAL – TAURUS – BIKA

PALO SANTO:
Enyhén döntse meg a Palo Santo pálcika hegyét, és tartsa kb. 30 másodpercig a tűz felett. Ezután fújja el a lángot, és hagyja párologni. Mozgassa a füstölőt a teste körül és a térben, ahol tartózkodik. A Palo Santo 1—1,5 percig füstöl, majd elalszik, szükség esetén korábban elolthatja. Győződjön meg azonban arról, hogy megfelelően eloltotta-e. Ugyanazt a pálcikát többször is használhatja, újra meggyújtva.

GYÓGYNÖVÉNYES FÜSTÖLŐT:
Vegye ki a gyógynövényes füstölőt a tartályból, és hagyja összekötve. Gyújtsa meg a gyógynövényeket, hagyja őket parázslani, és a sarkokban/sarkokban kezdve egyesével járja végig a lakótereket. A nap folyamán tapasztalt negatív energia elleni védelem érdekében tiszta tárgyakat és természetes köveket is füstölhet, amelyeket magánál tart! Helyezze a gyógynövényköteget hőálló edénybe.! Várja meg, amíg a gyógynövények maguktól kialszanak, vagy oltsa el őket úgy, hogy a füstölgő részt a tányérra nyomja. Ezt a tisztítást saját belátása szerint elvégezheti.