22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

A Cereria Mollá spanyol családi márka 1899-ban jött létre és a valencia tartományhoz tartozó, festői Albaida faluban van a székhelye. Az átélt hagyományoknak köszönhetően évekig tartó minőséget és minimalista formatervezést hoz a piacra. Termékeik ma már több, mint 40 országban találtak rajongókra.
KÖZEL SZÁZ ÉVES HAGYOMÁNY

KÖZEL SZÁZ ÉVES HAGYOMÁNY


Családi cég, amely szeretettel és az elődök bölcsességével alkotja meg a termékeket, aminek köszönhetően fenn tudják tartani a legyőzhetetlen minőséget. A művészet és a kézzel készítés ismerete generációról generációra száll már közel 100 éve, 1899-től. Termékeik szeretettel készülnek és az eredeti illatos receptek teszik őket még egyedülállóbbá. A minimalista formatervezés a márka szimbóluma.

KÉZMŰVESSÉG ÉS FENNTARTHATÓSÁG

KÉZMŰVESSÉG ÉS FENNTARTHATÓSÁG


A Cereria Mollá a természet védelmére törekszik, igyekszik csökkenteni a gyártás során létrejövő hulladékot és úgy semlegesíteni azt, hogy teljes mértékben elkerüljék a káros anyagok kibocsátását. A természetes eredetű alapanyagok tehát magától értetődőek. A gyertyáknál növényi viaszt és 100%-ban gyapjú kanócot használnak. A gyertyáknál és a diffúzoroknál egyaránt használt üveg tégelyek újrahasznosíthatóak vagy felhasználhatóak a háztartásban mint váza vagy virágcserép. A gyártó a csomagolóanyagra is gondolt, ezek újrahasznosítható kartonból készültek. A fenntarthatóság valódi prioritás.

BOUTIQUE KOLLEKCIÓ

BOUTIQUE KOLLEKCIÓ


Ez a kollekció minimalizmussal, egyedi illatokkal és egyszerű formatervezéssel büszkélkedik, ami bármelyik beltér ékévé válik. Két színre van osztva: krémszínű és fekete. A kínálatban illatgyertyákat, pálcás diiffúzorokat és hozzá tartozó utántöltőket talál.Mindez öt exkluzív illatban:

1. Provence Lavender
2. Amber & Sandalwood
3. Basil & Mandarin
4. Black Orchid & Lily
5. Moroccan Cedar
GOLD EDITION KOLLEKCIÓ

GOLD EDITION KOLLEKCIÓ


Ahogy a neve is árulkodik, ez a kollekció kiemelkedik arany részleteivel. Akárcsak az előző kollekció, ez is két színben érhető el – fekete és krémszínű. Az arany szélű körcímkének köszönhetően fényűző benyomást kelt. Minőségi gyertyák és pálcás diffúzorok alkotják a kollekciót három exkluzív illatban:

1. Bois de Santal Imperial
2. Tobacco & Amber
3. Ginger & Orange Blossom