22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

NIKI – ORIENTAL
Mr & Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Mr & Mrs Fragrance

NIKI – ORIENTAL

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
6 290 Ft

A NIKI autóillatosító dizájn luxus autóillat, amely utódja az amúgy kedvelt Cesare-nak. A csomagolást, beleértve a kezdő töltetet, 15 alternatívából bármikor ki lehet cserélni. Illatosítsa autóját a Oriental (Orientális) illatosítóval!

Oriental illat: amikor a ritka jázmin egyesül az őszibarack édességével, a vanília érzékiségével és a pacsuli fás jellegével, létrejön a tökéletes keleties illat, amely egyedivé teszi járművét.

  • Fejillat: citrus, zöld tónusok
  • Szívillat: tengeri jegyek, jázmin, őszibarack, muskátli
  • Alapillat: pacsuli, vanília, pézsma
Kód JNIKIBX007V02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése ORIENTAL
Illattípus fa, fűszeres
Szín arany
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR & MRS FRAGRANCE – ORIENTAL

A NIKI autóillatosító csomag tartalmaz egy dekoratív borítót és egy utántöltőt az Ön által választott illattal. Helyezze az utántöltőt a dekoratív borítóba, csíptesse be a klipszet, és helyezze be az autóillatosítót a légkondicionáló/fűtő szellőzőnyílásba. Az illat a fűtőberendezés/klímaberendezés légáramlásával szétoszlik az egész járműben. 

Tippünk: Ha az utántöltő már nem illatozik, vásárolja meg magát az utántöltőt ITT, és kímélje meg a természetet és a pénzét. A régi illatosított utántöltőt egyszerűen kicserélheti egy újjal, megtartva a NIKI dekoratív csomagolását, és csak az illatot cserélve.