22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.


CSATLAKOZZON AZ ARIA PURA KLUBHOZ...

...ÉS SZEREZZEN KEDVEZMÉNYT MINDEN VÁSÁRLÁSNÁL

HOGYAN GYŰJTSE A HŰSÉGPONTOKAT?

HOGYAN GYŰJTSE A HŰSÉGPONTOKAT?

1. Az első lépés a regisztráció Már csak a regisztrációért 500 hűségpontot kap. Minden 10000 pont 500 HUF kedvezményt jelent a vásárlásra.

2. Minden vásárlás után kapsz pontot = minden 100 Ft után 10, minden 500 Ft vásárlás után 10 000 pontot kapsz.

3. Amennyiben Brünnben vagy Prágában valamelyik üzletünkben regisztrál, a kártyát az üzletben hagyhatja, így biztosítva, hogy a következő vásárláskor ismét rendelkezésére álljon.

4. A vásárlásonként beváltható pontok minimális száma 10000 pont, azaz 500 HUF. A pontok számát, amennyit fel szeretne használni, tetszőlegesen választhatja ki...


HOGYAN ELLENŐRIZHETEM A PONTJAIMAT?

Egyszerűen. Jelentkezzen be fiókjába, és válassza a bal oldali menüben a Hűségpontok részt. Itt kell lennie egy listának a pontjairól. A pontok ezután az előkészített mezőben használhatók fel a megrendelés kitöltése során.

800 HUF KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSKOR

Iratkozzon fel hírlevelünkre az alábbi mezőben, és kap egy kódot, amellyel 800 HUF kedvezményt kaphat a következő vásárlásnál.
A kedvezmény 4000 Ft feletti megrendelésekre érvényes, és nem vonható össze más kedvezményekkel vagy különleges ajánlatokkal. A kedvezmény kódját az Ön által megadott e-mail címre küldjük, és e-mailenként csak egy vásárlásnál használható fel.

Ne maradjon le az újdonságokról és kedvezményekről.

Személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat.