22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

FIVE SEASONS – SHHH
Alessi
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 150 ml
Alessi

FIVE SEASONS – SHHH

DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 150 ml
elfogyott
Ár ÁFA-val:
9 750 Ft

Shhh illat - E titokzatosan varázslatos illatot az eukaliptusz jegyei ihlették, amelyek a rózsák és a pacsuli tónusaival keverednek.

Az illat összetétele:

  • Fej: eukaliptusz, szegfűszeg.
  • Szív: rózsa.
  • Alap: cédrusfa, pacsuli, szantálfa.

Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva. A termékcsalád illatainak pedig Wanders nagyon emocionális megnevezéseket adott: a jéghideg friss Brrr; a friss, de egyben lágy Ahhh; melengető és játékos Hmm; ködös és érzéki Grrr; titokzatos és rejtelmes Shhh.

Kód MW645FRA
Terméktípus DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ
Illat/Termék megnevezése SHHH
Illattípus Fa, fűszeres
Térfogat (ml) 150 ml
Tartósság 2-3 hónap
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ ALESSI – SHHH, 150 ml

Öntse az utántöltő illatot az illatosítóba, a nyílásába pedig helyezze el a faág alakú dekoratív elemet, amely a nap folyamán magába szívja az illatot, majd a térbe árasztja.