22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

FIVE SEASONS – GRRR
Alessi
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 150 ml
Alessi

FIVE SEASONS – GRRR

DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 150 ml
elfogyott
Ár ÁFA-val:
9 750 Ft

Grrr illat - A tömjén, a cédrusfa és a moha keveréke egy érzéki illatot hoz létre, amelyben a füstölő aromája is megnyilvánul.

Az illat összetétele:

  • Fej: füstölő, vörös boróka.
  • Szív: guajac és cédrusfa, vetiver, szerecsendió.
  • Alap: moha, vanília.

Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva. A termékcsalád illatainak pedig Wanders nagyon emocionális megnevezéseket adott: a jéghideg friss Brrr; a friss, de egyben lágy Ahhh; melengető és játékos Hmm; ködös és érzéki Grrr; titokzatos és rejtelmes Shhh.

Kód MW644FRA
Terméktípus DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ
Illat/Termék megnevezése GRRR
Illattípus fa, fűszeres
Térfogat (ml) 150 ml
Tartósság 2-3 hónap
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ ALESSI – GRRR, 150 ml

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. Az illatosítás intenzitását befolyásolhatja az illatosítóban használt pálcák mennyiségével.