Alessi

ALESSI KERÁMIA ILLATOSÍTÓ, FIVE SEASONS - OHHH ILLAT, 150 ML

22 820,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Az Ohhh illata a finom bergamott jegyeknek, valamint az intenzív borsnak és dohánynak köszönhetően fűszeres és revitalizáló.

Új Ohhh illat, mely az élet változását és ciklusosságát a keletkezéstől, kivirágzástól és éréstől egészen a bölcs öregségig megjelenítő kollekciót kiegészíti ki. A kollekció olyan illatgyertyákat és aromadiffúzorokat foglal magába, melyek leveles faágak segítségével szabadítják fel a természet legvonzóbb illatösszetevőiből készülő illatesszenciákat. Minden egyes diffúzor úgy leveleinek formájában, mint az azokat kísérő illatában különbözik a másiktól, ezáltal egyedülállóan felejthetetlen élményt nyújt. Ez a hat illatélmény rendkívül érzelmi színezetű nevet kapott: a Brrr jeges frissesség, az Ahhh üde és finom, a Hmm melengető és játékos, a Grrr füstös és érzéki, a Shhh titokzatos és talányos és az Ohhh revitalizáló.

Termék jellemzése

Kód MW646SGD
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Five Seasons
Gyártó Alessi
Származási ország Olaszország
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín arany
Tartósság 2-3 hónap
Térfogat (ml) 150 ml
Illatok Ohhh

Részletesebben a termékről
ALESSI KERÁMIA ILLATOSÍTÓ, FIVE SEASONS - OHHH ILLAT, 150 ML

Öntse az utántöltő illatot az illatosítóba, a nyílásába pedig helyezze el a faág alakú dekoratív elemet, amely a nap folyamán magába szívja az illatot, majd a térbe árasztja. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott. Az első használatkor hagyja, hogy a "falevelek" alakú dekoratív elem legalább 24 órán keresztül szívja magába az illatot. Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva.