22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

FIVE SEASONS – OHHH
Alessi
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 150 ml
Alessi

FIVE SEASONS – OHHH

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 150 ml
elfogyott
Ár ÁFA-val:
29 250 Ft

Az Ohhh illata a finom bergamott jegyeknek, valamint az intenzív borsnak és dohánynak köszönhetően fűszeres és revitalizáló. Új Ohhh illat, mely az élet változását és ciklusosságát a keletkezéstől, kivirágzástól és éréstől egészen a bölcs öregségig megjelenítő kollekciót kiegészíti ki.

A kollekció olyan illatgyertyákat és aromadiffúzorokat foglal magába, melyek leveles faágak segítségével szabadítják fel a természet legvonzóbb illatösszetevőiből készülő illatesszenciákat. Minden egyes diffúzor úgy leveleinek formájában, mint az azokat kísérő illatában különbözik a másiktól, ezáltal egyedülállóan felejthetetlen élményt nyújt. Ez a hat illatélmény rendkívül érzelmi színezetű nevet kapott: a Brrr jeges frissesség, az Ahhh üde és finom, a Hmm melengető és játékos, a Grrr füstös és érzéki, a Shhh titokzatos és talányos és az Ohhh revitalizáló.

Kód MW646SGD
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése OHHH
Illattípus fa, fűszeres
Térfogat (ml) 150 ml
Tartósság 2-3 hónap
Szín arany
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Származási ország Olaszország
Magasság (m) 24 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ALESSI – OHHH, 150 ml

  1.  Öntse az utántöltő illatot az illatosítóba, a nyílásába pedig helyezze el a faág alakú dekoratív elemet, amely a nap folyamán magába szívja az illatot, majd a térbe árasztja.
  2. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott. Az első használatkor hagyja, hogy a "falevelek" alakú dekoratív elem legalább 24 órán keresztül szívja magába az illatot. 
  3. Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva.