22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

FIVE SEASONS – OHHH
Alessi
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 150 ml
Alessi

FIVE SEASONS – OHHH

DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ 150 ml
elfogyott
Ár ÁFA-val:
9 750 Ft

Új Ohhh illat, mely az élet változását és ciklusosságát a keletkezéstől, kivirágzástól és éréstől egészen a bölcs öregségig megjelenítő kollekciót kiegészíti ki. A kollekció olyan illatgyertyákat és aromadiffúzorokat foglal magába, melyek leveles faágak segítségével szabadítják fel a természet legvonzóbb illatösszetevőiből készülő illatesszenciákat.

Minden egyes diffúzor úgy leveleinek formájában, mint az azokat kísérő illatában különbözik a másiktól, ezáltal egyedülállóan felejthetetlen élményt nyújt. Ez a hat illatélmény rendkívül érzelmi színezetű nevet kapott: a Brrr jeges frissesség, az Ahhh üde és finom, a Hmm melengető és játékos, a Grrr füstös és érzéki, a Shhh titokzatos és talányos és az Ohhh revitalizáló.

  • Az Ohhh illata a finom bergamott jegyeknek, valamint az intenzív borsnak és dohánynak köszönhetően fűszeres és revitalizáló.
Kód MW646FRA
Terméktípus DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ
Illat/Termék megnevezése OHHH
Illattípus fa, fűszeres
Térfogat (ml) 150 ml
Tartósság 2-3 hónap
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
DIFFÚZOR UTÁNTÖLTŐ ALESSI – OHHH, 150 ml

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. Az illatosítás intenzitását befolyásolhatja az illatosítóban használt pálcák mennyiségével.