22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

FIVE SEASONS – HMMM
Alessi
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 150 ml
Alessi

FIVE SEASONS – HMMM

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 150 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
29 250 Ft

Hmmm illat - a fügevirágok, a piros gyümölcsök és a fás tónusok keveredése egy melengető és enyhén édes illatot hoznak létre.

Az illat összetétele:

  • Fej: davana, fekete ribizli, füge
  • Szív: burgonya, gyümölcs, paradicsomlevél, kókusztej
  • Alap: fás tónusok, pézsma

Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva. A termékcsalád illatainak pedig Wanders nagyon emocionális megnevezéseket adott: a jéghideg friss Brrr; a friss, de egyben lágy Ahhh; melengető és játékos Hmm; ködös és érzéki Grrr; titokzatos és rejtelmes Shhh.

Kód MW643SW
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése HMMM
Illattípus édes
Térfogat (ml) 150 ml
Tartósság 2-3 hónap
Szín fehér
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Származási ország Olaszország
Magasság (m) 24 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ALESSI – HMMM, 150 ml

  1.  Öntse az utántöltő illatot az illatosítóba, a nyílásába pedig helyezze el a faág alakú dekoratív elemet, amely a nap folyamán magába szívja az illatot, majd a térbe árasztja.
  2. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott. Az első használatkor hagyja, hogy a "falevelek" alakú dekoratív elem legalább 24 órán keresztül szívja magába az illatot. 
  3. Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva.