Alessi

ALESSI ILLATGYERTYA, FIVE SEASONS - HMMM illat, 250 G

15 800,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Hmmm illat - a fügevirágok, a piros gyümölcsök és a fás tónusok keveredése egy melengető és enyhén édes illatot hoznak létre.
Az illat összetétele:
Fej: davana, fekete ribizli, füge. Szív: burgonya, gyümölcs, paradicsomlevél, kókusztej. Alap: fás tónusok, pézsma.

Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva. A termékcsalád illatainak pedig Wanders nagyon emocionális megnevezéseket adott: a jéghideg friss Brrr; a friss, de egyben lágy Ahhh; melengető és játékos Hmm; ködös és érzéki Grrr; titokzatos és rejtelmes Shhh.

Termék jellemzése

Kód MW62S3W
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illat/Termék megnevezése Hmmm
Illattípus Édes
Tartósság 40 óra
Szín fehér
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Származási ország Olaszország
Súly (g) 250 g

Részletesebben a termékről
ALESSI ILLATGYERTYA, FIVE SEASONS - HMMM illat, 250 G

A gyertyák növényi viaszból készülnek, a kanóc pamut, ólommentes. A gyertyák kerámia burkolata, fából készült ízléses fedéllel van ellátva, stílusos díszítéssel. Fontos a gyertya felszínén egy megolvadt viaszréteget hagyni kaialakulni az olvadt viaszból, főleg az első meggyújtás során. A viasz megszilárdulása után rövidítse le a gyertya kanócát kb. 5 mm hosszúságúra. A gyertya optimális folyamatos égési ideje 4 óra. Az eloltásnál nem ajánlatos a gyertya lángját elfújni, ehelyett célszerű gyertyaoltó használata vagy rövid időre belemeríteni az égő kanócót az oldott viaszba - lásd a 3. és 4. képet a termékhez mellékelt útmutatóban. A gyertya illatának megőrzése éredkében, fedje le a gyertyát a fából készült fedéllel, amikor nem használja (nincs meggyújtva).