Alessi

ALESSI ILLATGYERTYA, FIVE SEASONS - GRRR illat, 250 G

13 810,00 Ft
elfogyott
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Grrr illat - A tömjén, a cédrusfa és a moha keveréke egy érzéki illatot hoz létre, amelyben a füstölő aromája is megnyilvánul.
Az illat összetétele:
Fej: füstölő, vörös boróka. Szív: guajac és cédrusfa, vetiver, szerecsendió. Alap: moha, vanília.

Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva. A termékcsalád illatainak pedig Wanders nagyon emocionális megnevezéseket adott: a jéghideg friss Brrr; a friss, de egyben lágy Ahhh; melengető és játékos Hmm; ködös és érzéki Grrr; titokzatos és rejtelmes Shhh.

Termék jellemzése

Kód MW62S4W
Származási ország Olaszország
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Illatgyertya
Súly (g) 250 g
Szín fehér
Illatok Grrr
Tartósság 40 óra
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
ALESSI ILLATGYERTYA, FIVE SEASONS - GRRR illat, 250 G

A gyertyák növényi viaszból készülnek, a kanóc pamut, ólommentes. A gyertyák kerámia burkolata, fából készült ízléses fedéllel van ellátva, stílusos díszítéssel. Fontos a gyertya felszínén egy megolvadt viaszréteget hagyni kaialakulni az olvadt viaszból, főleg az első meggyújtás során. A viasz megszilárdulása után rövidítse le a gyertya kanócát kb. 5 mm hosszúságúra. A gyertya optimális folyamatos égési ideje 4 óra. Az eloltásnál nem ajánlatos a gyertya lángját elfújni, ehelyett célszerű gyertyaoltó használata vagy rövid időre belemeríteni az égő kanócót az oldott viaszba - lásd a 3. és 4. képet a termékhez mellékelt útmutatóban. A gyertya illatának megőrzése éredkében, fedje le a gyertyát a fából készült fedéllel, amikor nem használja (nincs meggyújtva).